Dobrodošli u svijet prirodne kozmetike, rođene iz ljubavi prema zdravlju i želje da vam ponudimo samo najbolje. Naša misija je da prirodni proizvodi postanu dio svakodnevne njege, a ne luksuz. Vjerujemo da je važno učiti i koristiti prirodne sastojke, dok štetne hemikalije izbacujemo iz upotrebe.

Svaki naš proizvod ručno je napravljen i prošao kroz ruke naših posvećenih stručnjaka najmanje pet puta. Od početka do kraja, mi sami nadgledamo proces proizvodnje kako bismo osigurali vrhunski kvalitet i svježinu svakog komada koji stigne do vas. Sve je počelo iz hobija i potrebe da kreiramo njegu za kožu koja ne iritira, ne izaziva crvenilo i svrbež. Kvalitet je uvijek na prvom mjestu.

Naše formulacije temelje se na hladno cijeđenim biljnim i eteričnim uljima i maslacima, kao i drugim visokokvalitetnim sastojcima poput vitamina, kiselina, prirodnih boja i mirisa. Naši proizvodi ne sadrže silikone, parabene, teške metale niti štetne boje i mirise.

Ljepota Prirodne Kozmetike

Korištenje prirodne kozmetike znači brigu o sebi i svojoj koži na najčistiji mogući način. Prirodni sastojci nude ne samo efikasnu njegu već i nježnu ljubav prema vašem tijelu. Svaki put kada nanesete naš proizvod, osjećate blagodeti prirode koja vas njeguje i štiti.

Izrada prirodne kozmetike je zanat koji volimo. Svaki proizvod nosi priču o pažnji, vještini i tradiciji. Ručni rad znači da je svaki komad jedinstven, sa posebnom pažnjom posvećenom svakom detalju.

Naš Asortiman

Naš asortiman broji preko 30 proizvoda, uključujući:

  • Sapun za lice i tijelo sa dodatkom lavande, nevena, kozjeg mlijeka, bijele gline, aktivnog uglja i još mnogo toga.
  • Kreme za lice prilagođene različitim tipovima kože: suha i zrela koža (sa arganovim uljem), normalna koža (sa uljem makadamije), masna koža (sa uljem sjemenki marelice).
  • Balzami za usne, dezodoransi, melemi, losioni, maslaci za tijelo, serumi za lice i kosu, piling za lice i tijelo, i još mnogo drugih proizvoda.

Pridružite nam se u otkrivanju ljepote prirodne kozmetike i uživajte u njegovanju svog tijela s ljubavlju. Svaki naš proizvod je više od kozmetike – to je dio prirode koji smo pažljivo pripremili za vas. Hvala vam što ste dio naše priče!